Producten voor boekweit noedels (3)

Roze Peper

Roze Peper

Roze peper is geen echte peper zoals zwarte, witte of groene peper. De roze peperkorrels, ook wel roze peperbessen genoemd, zijn bessen van de Peruaanse (Braziliaanse) peperboom. Deze boom behoort tot de familie van de sumak en de cashewnoot. Je vindt hem in Brazilië, Paraguay, Argentinië en in Californië, Florida, Texas en Arizona. De smaak van roze peper lijkt op die van zwarte peper, maar met een fruitige nasmaak en hij is niet zo sterk en pittig als de "echte" peperkorrels. Roze peper geeft een unieke smaak aan kazen, gevogelte en vis. Vanwege het aroma Verpakking: 125g, 250g en in bulk
Granulaire Uien

Granulaire Uien

Uienpoeder wordt gebruikt als een soort kruiden. De geconcentreerde aromatische korrels worden verkregen uit gedroogde uien. Deze stof is gemaakt van gemalen gedroogde uien, meestal van de uienbollen. Door de dehydratie heeft het product een langere houdbaarheid. Er wordt gezegd dat gedroogde uien bacteriële besmetting helpen voorkomen en het risico op verschillende bacteriële en schimmelinfecties helpen verminderen. Uienpoeder is perfect om verschillende gerechten te verfijnen, evenals kruidenmengsels, marinades, dressings en sauzen. Uienpoeder kan de traditionele uiensmaak in uw voedsel en dranken vervangen. Geen tranen! Gegarandeerd. Verpakking: 250g, 500g en in bulk
Moerbeibladeren

Moerbeibladeren

de moerbeibomen produceren bessen aromatisch gewaardeerd over de hele wereld en vaak beschouwd als superfoods vanwege de concentratie van vitamines, mineralen en krachtige plantaardige verbindingen. Toch is de vrucht niet het enige deel van de moerbeiboom dat gezondheidsvoordelen zou bieden. Al eeuwenlang zijn de bladeren gebruikt in de traditionele geneeskunde als een natuurlijke behandeling voor een verscheidenheid aan aandoeningen. Er wordt gezegd dat het positieve effecten heeft op de bloedsuikerspiegel en insuline. Bovendien wordt aangenomen dat het de risico's van atherosclerose vermindert door de oxidatie van cholesterol in de bloedvaten te verlagen. Daarnaast zou het helpen bij het voorkomen van diabetes door de opname van hoge hoeveelheden monosacchariden in de bloedbaan te beperken. Gebruik: de moerbeibladeren worden voornamelijk gebruikt voor thee. Voeg 1 theelepel per kop (250 ml) kokend water toe en dek af gedurende 3-5 minuten, afhankelijk van je smaak. Verpakking: 125g, 250g en los.